Dřevěnka Provodín || Stylová výletní hospůdka s penzionem oblíbená u motorkářů, kolařů a návštěvníků Máchova kraje

Zprávička ze srázku

06.10.2007 10:14

 

Zprávička ze srázku     

Napsal Hans   
Pondělí, 01 říjen 2007

Celej pátek chc… a chc… a chc… a ještě posr… vítr. Takže všichni, kdo dojeli na dvoukolech byli odměněni panákovou smrští, která měla zahladit stopy smršti povětrné.

Image

Jinak CollinsETC hrál dost v pohodě, přišlo dost lidí z Provodína, a tak se dalo tancovat, pářit i bavit. Hraje bigboš, popík, kotlíkařskou muziku, takže po panákové bitvě se dalo s ním i zpívat. Nechá zpívat i amatéry a je to docela šou. I když kluci, co si vzali od Collinse mikrofon pívali dost dobře a Dívka s perlami ve vlasech v podání Saši byla suprová.

 

 

Sobotní ráno nás moc v dobrém nepřivítalo, nehledě na bolesti hlav, která nás z neznámých důvodů přepadla.

I v dešti nakonec přijelo pár kamarádů a tak jsme se po obědě vydali na krátkou vyjížďku do průrvy Ploučnice v Novinách pod Ralskem.obrazsraz.jpg

Po prvních zatáčkách jsme ztratili Skútra (Hroch, co jel první nemá tachometr a ten jeho čopr z péráka jede pořád stejně, Hroch tvrdí, že 50, ale jeli jsme za ním 70 - 90, je slyšet až na konec řady) a ten po marné snaze nás dojet (odbočil špatně, prostě pravá je pravá a levá je levá) se vrátil do Dřevěnky.skutr.jpg

Mezitím dorazily motorky do Dřevěnky, a když tam nikdo nebyl, tak zase odjely.

Tak jsme se kousek projeli spojili to se sběrem hříbků (nebo co to byly ty maličké světlé s tou tenkou nožičkou, ale je prý z nich výtečná smaženice.) Vrátili jsme se zpátky a někteří se jeli projet ještě do Dolů, ale tam to bylo taky bez motorek, tak se vrátili za chvíli zpět.

Mezitím se zaplnil penzion a pár motorek nakonec přijelo.

Stará Škola byla naprosto špičková a bylo jen škoda, Imageže v tom počasí nebylo moc lidí. Ale zase se dalo docela dobře nacpat břicho suprovými zabíječkovými laskominkami. Takže, kdo tu nebyl, ten si nepochutnal.

Vystoupení Staré Školy zpestřil tradiční výstup Skútra (kdy po asi dvaceti přeskocích přes židli s přistáním hlavy do dlažby nikdo nevěřil, že s náma nebyl na houbách)vnoci.jpg

Panáková smršť pokračovala v mnohem intenzivnějších vlnách než včera, jednak nás bylo víc a taky přijeli ještě čerstvé posily.

Výstup striptérky byl fajn, Břéťa má zážitek na celej život.

Tak jsme v neděli ráno mohli zkonstatovat, že jsme naším panákovým tornádem odehnali špatné počasí, protože vysvitlo krásně sluníčko a naše pomačkané kvichty se mohli po trochu spravení dát do pohybu a udělat si pěkné projížďky v neděli.

Tak to je vše a příště ať je nás víc, u Hrocha to není špatný a kuchyň je moc mňam.raut-zabijacka.jpg

Hans

 

P.S. fotky jsou tam zatím jen z mobilu, ale po zpracování přibudou lepší.